Pakalpojumi

Āboli tiek noskaloti, samalti un izspiesti automātiskā lentas presē. Pēc tam sula tiek filtrēta, saudzīgā veidā īslaicīgi uzkarsēta caurplūdes pasterizatorā un pildīta ērti lietojamos maisiņos ar īpašas konstrukcijas krāniņu, kas pēc iepakojuma atvēršanas pasargās sulu no gaisa piekļuves. Tādējādi var nodrošināt sulas pakāpenisku izlietošanu apmēram 1 mēneša laikā bez sabojāšanās riska. Neatvērtu iepakojumu var glabāt līdz 12 mēnešiem. 

Cenas


3 litru apdrukāta stāvpaka: 3,00EUR (1,00EUR/l). Kartona kaste nav vajadzīga.





5 litru apdrukāta stāvpaka: 3,50EUR (0,70EUR/l). Kartona kaste nav vajadzīga.




3 litru caurspīdīgs Bag-in-Box maiss: 2,50EUR (0,83EUR/l). 


Papildus - kartona kaste (ar rokturi): 0,65EUR.





5 litru caurspīdīgs Bag-in-Box maiss: 3,00EUR (0,60EUR/l). 


Papildus - kartona kaste: 0,65EUR.




Sulas izspiešana bez pasterizēšanas ar pildīšanu klienta tarā: āboli - 0,40EUR/l, cidonijas - 0,45EUR/l.

Liela apjoma pasūtījumiem virs 1 tonnas: individuāli saskaņojamas cenas.

Noteikumi

Minimālais ābolu daudzums izspiešanai ir 2 maisi (60 kg). No 100 kg ābolu parasti var iegūt 60-70 litrus sulas. Āboliem jābūt bez puvuma, jo tas saīsina sulas derīguma termiņu un ietekmē tās garšu.

Kamēr sula vēl ir karsta, iepakojuma materiāls ir mīkstāks un to ir iespējams vieglāk sabojāt, tāpēc, lai novērstu iepakojuma deformāciju, transportēšana jāveic piesardzīgi, t.i. pēc iespējas vertikālākā stāvoklī ar krāniņu uz augšu un izmantojot kartona kastes. Sulai atdziestot, iepakojums kļūst stingrs un izturīgs. Tomēr jāizvairās no saskares ar asiem priekšmetiem un jāsargā no grauzējiem. Sulu ieteicams uzglabāt 4-20 ° C temperatūrā, izvairoties no tiešiem saules stariem.